mise en place
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Soenil neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen van project rendang.
soenil bahadoer
HOOFDSTUK 7
GROOTS
1. JUS VAN BLANKE SOJA >> Jus van blanke
soja met gember, sereh en
kalfsjus.
2. RENDANG VAN SUKADE >> Aan de slag
met graangevoerd rundvlees, boemboe
en gember.
3. KIMCHI >> Een frisse mix van
koolrabi, knolselderij, Yakult en
72 uur warmte.
4. KOOLROL >> Spitskool, sereh en weer
een lekkere boemboe
5. GEMBERPUREE >> Gember en La Ratte
aardappels gecombineerd tot een
heerlijk zachte puree.
6. GEMBERBIERIJS >> Aan de slag met
zoetstoffen, emulgatoren en
uiteraard: gember, veel gember.
WAT GAAN WE MAKEN:
“Ik kan voor duizend gasten koken,
maar als die 1001ste niet
tevreden is, dan ben ik ook
niet tevreden”
Bekijk de bereiding
Jus van blanke soja
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
Maak in zes stappen en twee uur tijd een jus van blanke soja, met gember, sereh en kalfsjus.
Bekijk de bereiding
Rendang van sukade
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
Maak in tien stappen en vier uur tijd de malste rendang die je ooit geproefd hebt met graangevoerd rundvlees en de boemboe van de chef.
Bekijk de bereiding
koolrolletjes
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
Aan de slag met spitskool, sereh en
een mooie boemboe.
koolrolletjes
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
VIDEO // 02:04 MINUTEN:
“Mijn team
maakt mij
sterk."
Aan de slag met spitskool, sereh en
een mooie boemboe
Bekijk de bereiding
KIMCHI
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
Fris en zuur: na 72 uur fermenteren is de kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult zoals hij wezen moet.
Bekijk de bereiding
AARDAPPELGEMBERPUREE
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijkt zachte puree.
Bekijk de bereiding
GEMBERBIERIJS
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
Zoetstoffen, emulgatoren en gember, veel gember,
zorgen voor een ijskoude tegenhanger in de vorm
van gemberbierijs.
hoofdstuk 8: het bord
De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,
1 chef, 1 bord.
volgend hoofdstuk
Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer
mise en place
Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Soenil neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen van zijn signature dish.
1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal
“Ik kan voor duizend gasten
KOKEN, maar als die 1001ste niet
tevreden is, dan ben ik ook
niet tevreden”
1. Jus van blanke soja >> jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.
2. Rendang van sukade >> aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.
3. Kimchi >> een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en
72 uur warmte.
4. Koolrol >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe
5. Gemberpuree >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.
6. Gemberbierijs >> Aan de slag met
zoetstoffen, emulgatoren en uiteraard: gember, veel gember.
1. JUS VAN BLANKE SOJA >> Jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.
2. RENDANG VAN SUKADE >> Aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.
3. KIMCHI >> Een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en 72 uur warmte.
4. KOOLROL >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe
5. GEMBERPUREE >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.
6. GEMBERBIERIJS >> Aan de slag met zoetstoffenen gember, veel gember.
WAT GAAN WE MAKEN:
Jus van blanke soja
Bekijk de bereiding
Maak in zes stappen en twee uur tijd een jus van blanke soja, met gember, sereh en kalfsjus.
Bekijk de bereiding
Rendang van sukade
Maak in tien stappen de lekkerste rendang die je ooit geproefd hebt.
Maak in tien stappen en vier uur tijd de malste rendang die je ooit geproefd hebt met graangevoerd rundvlees en de boemboe van de chef.
kool-
rolletjes
Bekijk de bereiding
Aan de slag met spitskool, sereh en een mooie boemboe.
Bekijk de bereiding
Maak in 72 uur een frisse kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult.
Fris en zuur: na 72 uur fermenteren is de kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult zoals hij wezen moet.
KIMCHI
AARDAPPEL-GEMBERPUREE
Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijkt zachte puree.
Bekijk de bereiding
GEMBERBIER-
IJS
Bekijk de bereiding
Maak met zoetstoffen en veel gember het explosieve gemberbierijs.
Zoetstoffen, emulgatoren en gember, veel gember, zorgen voor een ijskoude tegen-hanger in de vorm van gemberbierijs.
hoofdstuk 8: het bord
De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,1 chef, 1 bord.
volgend hoofdstuk