Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Offline: This content can only be displayed when online.

mise en place

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Soenil neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen van project rendang.

soenil bahadoer

HOOFDSTUK 7

GROOTS

1. JUS VAN BLANKE SOJA >> Jus van blanke
   soja met gember, sereh en
   kalfsjus.

2. RENDANG VAN SUKADE >> Aan de slag
   met graangevoerd rundvlees, boemboe
   en gember.

3. KIMCHI >> Een frisse mix van
   koolrabi, knolselderij, Yakult en
   72 uur warmte.

4. KOOLROL >> Spitskool, sereh en weer
   een lekkere boemboe

5. GEMBERPUREE >> Gember en La Ratte
   aardappels gecombineerd tot een
   heerlijk zachte puree.

6. GEMBERBIERIJS >> Aan de slag met
   zoetstoffen, emulgatoren en
   uiteraard: gember, veel gember.

WAT GAAN WE MAKEN:

Offline: This content can only be displayed when online.

Ik kan voor duizend  gasten  koken,

maar als die 1001ste niet

tevreden is, dan ben ik ook

niet tevreden”

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

Jus van blanke soja

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Maak in zes stappen en twee uur tijd een jus van blanke soja, met gember, sereh en kalfsjus.

Offline: This content can only be displayed when online.

Rendang van sukade

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Maak in tien stappen en vier uur tijd de malste rendang die je ooit geproefd hebt met graangevoerd rundvlees en de boemboe van de chef.

koolrolletjes

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Aan de slag met spitskool, sereh en
een mooie boemboe.

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

koolrolletjes

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

VIDEO // 02:04 MINUTEN:

Mijn team 
  maakt mij 
  sterk."

Aan de slag met spitskool, sereh en
een mooie boemboe

KIMCHI

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Fris en zuur: na 72 uur fermenteren is de kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult zoals hij wezen moet.

Offline: This content can only be displayed when online.

AARDAPPELGEMBERPUREE

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijkt zachte puree.

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

GEMBERBIERIJS

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Zoetstoffen, emulgatoren en gember, veel gember,
zorgen voor een ijskoude tegenhanger in de vorm
van gemberbierijs.

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,
1 chef, 1 bord.

volgend hoofdstuk

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

mise en place

Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Soenil neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen van zijn signature dish.

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

Ik kan voor duizend  gasten 

KOKEN, maar als die 1001ste niet

tevreden is, dan ben ik ook

niet tevreden”

1. Jus van blanke soja >> jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.

2. Rendang van sukade >> aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.

3. Kimchi >> een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en
72 uur warmte.

4. Koolrol >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe

5. Gemberpuree >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.

6. Gemberbierijs >> Aan de slag met
zoetstoffen, emulgatoren en uiteraard: gember, veel gember.

1. JUS VAN BLANKE SOJA >> Jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.

2. RENDANG VAN SUKADE >> Aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.

3. KIMCHI >> Een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en 72 uur warmte.

4. KOOLROL >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe

5. GEMBERPUREE >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.

6. GEMBERBIERIJS >> Aan de slag met zoetstoffenen gember, veel gember.

WAT GAAN WE MAKEN:

Jus van blanke soja

Maak in zes stappen en twee uur tijd een jus van blanke soja, met gember, sereh en kalfsjus.

Rendang van sukade

Maak in tien stappen de lekkerste rendang die je ooit geproefd hebt.

Maak in tien stappen en vier uur tijd de malste rendang die je ooit geproefd hebt met graangevoerd rundvlees en de boemboe van de chef.

kool-
rolletjes

Aan de slag met spitskool, sereh en een mooie boemboe.

Maak in 72 uur een frisse kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult.

Fris en zuur: na 72 uur fermenteren is de kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult zoals hij wezen moet.

KIMCHI

AARDAPPEL-GEMBERPUREE

Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijkt zachte puree.

GEMBERBIER-
IJS

Maak met zoetstoffen en veel gember het explosieve gemberbierijs.

Zoetstoffen, emulgatoren en gember, veel gember, zorgen voor een ijskoude tegen-hanger in de vorm van gemberbierijs.

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,1 chef, 1 bord.

volgend hoofdstuk