Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
soenil-rendang-021_6259_zw_kln.jpg
soenil-rendang-021_6259_zw_kln_6apr_1.jpg
schuin.png (copy)
hfdst_lijnen_wit.png

GROOTS

HOOFDSTUK 7

soenil bahadoer

Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Soenil neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen van project rendang.

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

mise en place

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

niet tevreden”

tevreden is, dan ben ik ook

maar als die 1001ste niet

Ik kan voor duizend  gasten  koken,

Offline: This content can only be displayed when online.
kader_wat_mkn_mise_nw_2.png

WAT GAAN WE MAKEN:

1. JUS VAN BLANKE SOJA >> Jus van blanke
   soja met gember, sereh en
   kalfsjus.

2. RENDANG VAN SUKADE >> Aan de slag
   met graangevoerd rundvlees, boemboe
   en gember.

3. KIMCHI >> Een frisse mix van
   koolrabi, knolselderij, Yakult en
   72 uur warmte.

4. KOOLROL >> Spitskool, sereh en weer
   een lekkere boemboe

5. GEMBERPUREE >> Gember en La Ratte
   aardappels gecombineerd tot een
   heerlijk zachte puree.

6. GEMBERBIERIJS >> Aan de slag met
   zoetstoffen, emulgatoren en
   uiteraard: gember, veel gember.

soenil-rendang-020_2416_kln_6april.jpg
rose_schuin.png

Maak in zes stappen en twee uur tijd een jus van blanke soja, met gember, sereh en kalfsjus.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Jus van blanke soja

Offline: This content can only be displayed when online.
soenil-rendang-020_2418_kln_1.jpg
zwart_schuin.png

Maak in tien stappen en vier uur tijd de malste rendang die je ooit geproefd hebt met graangevoerd rundvlees en de boemboe van de chef.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Rendang van sukade

Offline: This content can only be displayed when online.
soenil-rendang-020_2424_kln_1.jpg
rose_schuin.png
Offline: This content can only be displayed when online.

Aan de slag met spitskool, sereh en
een mooie boemboe.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

koolrolletjes

m08-2.png

Aan de slag met spitskool, sereh en
een mooie boemboe

Mijn team 
  maakt mij 
  sterk."

VIDEO // 02:04 MINUTEN:

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

koolrolletjes

Offline: This content can only be displayed when online.
soenil-rendang-020_2498_kln.png
beige_schuin.png
Offline: This content can only be displayed when online.

Fris en zuur: na 72 uur fermenteren is de kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult zoals hij wezen moet.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

KIMCHI

soenil-rendang-020_2439_kln.png
rose_schuin.png
Offline: This content can only be displayed when online.

Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijkt zachte puree.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

AARDAPPELGEMBERPUREE

soenil-rendang-020_2430_kln_hoog.jpg
zwart_schuin.png

Zoetstoffen, emulgatoren en gember, veel gember,
zorgen voor een ijskoude tegenhanger in de vorm
van gemberbierijs.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

GEMBERBIERIJS

Offline: This content can only be displayed when online.
h7h8_driehoek_einde.png

volgend hoofdstuk

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,
1 chef, 1 bord.

soenil-rendang-021_6259_zw_kln.jpg
schuin.png (copy)

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Soenil neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen van zijn signature dish.

mise en place

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

gettyimages-184401586_kln.png
hfdst_kader_opening_580_2.png

WAT GAAN WE MAKEN:

1. JUS VAN BLANKE SOJA >> Jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.

2. RENDANG VAN SUKADE >> Aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.

3. KIMCHI >> Een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en 72 uur warmte.

4. KOOLROL >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe

5. GEMBERPUREE >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.

6. GEMBERBIERIJS >> Aan de slag met zoetstoffenen gember, veel gember.

1. Jus van blanke soja >> jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.

2. Rendang van sukade >> aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.

3. Kimchi >> een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en
72 uur warmte.

4. Koolrol >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe

5. Gemberpuree >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.

6. Gemberbierijs >> Aan de slag met
zoetstoffen, emulgatoren en uiteraard: gember, veel gember.

niet tevreden”

tevreden is, dan ben ik ook

KOKEN, maar als die 1001ste niet

Ik kan voor duizend  gasten 

soenil-rendang-020_2416_kln_staand.jpg
rose_schuin.png

Maak in zes stappen en twee uur tijd een jus van blanke soja, met gember, sereh en kalfsjus.

Jus van blanke soja

soenil-rendang-020_2418_kln_staand.jpg
zwart_schuin.png

Maak in tien stappen en vier uur tijd de malste rendang die je ooit geproefd hebt met graangevoerd rundvlees en de boemboe van de chef.

Maak in tien stappen de lekkerste rendang die je ooit geproefd hebt.

Rendang van sukade

soenil-rendang-020_2424_kln_staand.jpg
rose_schuin.png

Aan de slag met spitskool, sereh en een mooie boemboe.

kool-
rolletjes

schuin.png (copy1)
soenil-rendang-020_2498_kln_staand.png
beige_schuin.png

KIMCHI

Fris en zuur: na 72 uur fermenteren is de kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult zoals hij wezen moet.

Maak in 72 uur een frisse kimchi van koolrabi, knolselderij en Yakult.

soenil-rendang-020_2439_kln_staand.png
rose_schuin.png

Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijkt zachte puree.

AARDAPPEL-GEMBERPUREE

soenil-rendang-020_2430_kln_2april_staand.png
zwart_schuin.png

Zoetstoffen, emulgatoren en gember, veel gember, zorgen voor een ijskoude tegen-hanger in de vorm van gemberbierijs.

Maak met zoetstoffen en veel gember het explosieve gemberbierijs.

GEMBERBIER-
IJS

h7h8_driehoek_einde.png

volgend hoofdstuk

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,1 chef, 1 bord.