Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

DROOMKERST

MET SOENIL, MENNO EN RAMON

Offline: This content can only be displayed when online.

kerstspecial

Editie #4, DECEMBER 2021

GROOTS

Schenk familie of vrienden een droomkerst met een sterrendiner van topchefs Menno Post, Soenil Bahadoer en Ramon Brugman.

Offline: This content can only be displayed when online.

Drie topchefs zetten drie gerechten bij jou op de
kersttafel. Maak ze eenvoudig zelf en beleef een
droomdecember!

MENNO POST
Piepkuiken met truffelboter, groene asperges en snijbiet.

SOENIL BAHADOER
Kokos masalasoep met gebakken schol

RAMON BRUGMAN
Appel-gembercompote met amandelspijs en coulis van Thaise basilicum





4. KERSTINKOPEN >> Terug op aarde

 

 

 

 

 

 

 

 


HET KERSTMENU

IN DRIE GERECHTEN

MENNO POST

piepkuiken met truffelboter, groene asperges en snijbiet

saus van EEKHOORNTJESBROOD

TRUFFELBOTER

Offline: This content can only be displayed when online.

In 1977 wordt Menno Post geboren in Den Haag, maar zijn jeugd brengt hij door in Friesland. Biologie lijkt hem een leuk vak; de natuur lonkt.

SNIJBIET

PIEPKUIKEN

groene asperges

SOENIL BAHADOER

Kokos masala soep met schol

Offline: This content can only be displayed when online.

Boemboe

Kokosmelk

Oost-Indische kers

Paksoi

Scholfilet

RAMON BRUGMAN

Appel-gembercompote met amandelspijs en coulis van Thaise basilicum

Offline: This content can only be displayed when online.

Coulis van Thaise basilicum

Appelgel

appelchips

Koekkruim

Appelbloesem

Chocolade

Menno Post laat stap voor stap zien hoe hij piepkuiken maakt met truffelboter, groene asperges en snijbiet.

volgend hoofdstuk

MET SOENIL, MENNO EN RAMON

DROOMKERST

GROOTS KERSTSPECIAL

Schenk familie of vrienden een droomkerst met een sterrendiner van topchefs Menno Post, Soenil Bahadoer en Ramon Brugman.

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

terug naar de roots

IN DRIE GERECHTEN

Drie topchefs zetten drie gerechten bij jou op de
kersttafel. Maak ze eenvoudig zelf en beleef een
droomdecember!

HET KERSTMENU

MENNO POST
Piepkuiken met truffelboter, groene asperges en snijbiet.

SOENIL BAHADOER
Kokos masalasoep met gebakken schol

RAMON BRUGMAN
Appel-gembercompote met amandel-spijs en coulis van Thaise basilicum


groene asperges

PIEPKUIKEN

SNIJBIET

TRUFFELBOTER

saus van EEKHOORNTJESBROOD

MENNO POST

PIEPKUIKEN MET TRUFFELBOTER,
GROENE ASPERGES EN SNIJDBIET

Een zee van suiker. Voordat galettes krokant uit de oven komen, moet het ingrediënt eerst fijngemalen worden. In dit geval: Napoleon-snoepjes.

Scholfilet

Paksoi

oost-indische kers

Kokosmelk

Boemboe

SOENIL BAHADOER

KOKOS MASALA SOEP MET SCHOL

In 1977 wordt Menno Post geboren in Den Haag, maar zijn jeugd brengt hij door in Friesland. Biologie lijkt hem een leuk vak; de natuur lonkt.

RAMON BRUGMAN

Appel-gembercompote met amandelspijs en coulis van
Thaise basilicum

Chocolade

Appelbloesem

koekkruim

appelchips

Appelgel

Coulis van Thaise basilicum

Een zee van suiker. Voordat galettes krokant uit de oven komen, moet het ingrediënt eerst fijngemalen worden. In dit geval: Napoleon-snoepjes.

Menno Post laat stap voor stap zien hoe hij piepkuiken maakt met truffelboter, groene asperges en snijbiet.

volgend hoofdstuk