DROOMKERST
MET SOENIL, MENNO EN RAMON
kerstspecial
Editie #4, DECEMBER 2021
GROOTS
Schenk familie of vrienden een droomkerst met een sterrendiner van topchefs Menno Post, Soenil Bahadoer en Ramon Brugman.
Drie topchefs zetten drie gerechten bij jou op de
kersttafel. Maak ze eenvoudig zelf en beleef een
droomdecember!
MENNO POST
Piepkuiken met truffelboter, groene asperges en snijbiet.
SOENIL BAHADOER
Kokos masalasoep met gebakken schol
RAMON BRUGMAN
Appel-gembercompote met amandelspijs en coulis van Thaise basilicum
4. KERSTINKOPEN >> Terug op aarde
HET KERSTMENU
IN DRIE GERECHTEN
MENNO POST
piepkuiken met truffelboter, groene asperges en snijbiet
MAAK GERECHT
saus van EEKHOORNTJESBROOD
TRUFFELBOTER
In 1977 wordt Menno Post geboren in Den Haag, maar zijn jeugd brengt hij door in Friesland. Biologie lijkt hem een leuk vak; de natuur lonkt.
SNIJBIET
PIEPKUIKEN
groene asperges
SOENIL BAHADOER
Kokos masala soep met schol
MAAK GERECHT
Boemboe
Kokosmelk
Oost-Indische kers
Paksoi
Scholfilet
RAMON BRUGMAN
Appel-gembercompote met amandelspijs en coulis van Thaise basilicum
MAAK GERECHT
Coulis van Thaise basilicum
Appelgel
appelchips
Koekkruim
Appelbloesem
Chocolade
HET GERECHT VAN MENNO
Menno Post laat stap voor stap zien hoe hij piepkuiken maakt met truffelboter, groene asperges en snijbiet.
volgend hoofdstuk
MET SOENIL, MENNO EN RAMON
DROOMKERST
GROOTS KERSTSPECIAL
Schenk familie of vrienden een droomkerst met een sterrendiner van topchefs Menno Post, Soenil Bahadoer en Ramon Brugman.
1 chef,
1 gerecht,
1 verhaal
terug naar de roots
IN DRIE GERECHTEN
Drie topchefs zetten drie gerechten bij jou op de
kersttafel. Maak ze eenvoudig zelf en beleef een
droomdecember!
HET KERSTMENU
MENNO POST
Piepkuiken met truffelboter, groene asperges en snijbiet.
SOENIL BAHADOER
Kokos masalasoep met gebakken schol
RAMON BRUGMAN
Appel-gembercompote met amandel-spijs en coulis van Thaise basilicum
MAAK GERECHT
groene asperges
PIEPKUIKEN
SNIJBIET
TRUFFELBOTER
saus van EEKHOORNTJESBROOD
MENNO POST
PIEPKUIKEN MET TRUFFELBOTER,
GROENE ASPERGES EN SNIJDBIET
Een zee van suiker. Voordat galettes krokant uit de oven komen, moet het ingrediënt eerst fijngemalen worden. In dit geval: Napoleon-snoepjes.
MAAK GERECHT
Scholfilet
Paksoi
oost-indische kers
Kokosmelk
Boemboe
SOENIL BAHADOER
KOKOS MASALA SOEP MET SCHOL
In 1977 wordt Menno Post geboren in Den Haag, maar zijn jeugd brengt hij door in Friesland. Biologie lijkt hem een leuk vak; de natuur lonkt.
RAMON BRUGMAN
Appel-gembercompote met amandelspijs en coulis van
Thaise basilicum
MAAK GERECHT
Chocolade
Appelbloesem
koekkruim
appelchips
Appelgel
Coulis van Thaise basilicum
Een zee van suiker. Voordat galettes krokant uit de oven komen, moet het ingrediënt eerst fijngemalen worden. In dit geval: Napoleon-snoepjes.
HET GERECHT VAN MENNO
Menno Post laat stap voor stap zien hoe hij piepkuiken maakt met truffelboter, groene asperges en snijbiet.
volgend hoofdstuk