Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
soenil-rendang-021_62...
hfdst_lijnen_wit.png

GROOTS

Editie #1, april 2021

soenil bahadoer

schuin.png (copy)
button_vid_play.jpg

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. In de eerste editie van GROOTS lees je stap voor stap over het ontstaan van zijn rendang met blanke soja en gemberbierijs.

Offline: This content can only be displayed when online.
soenil-rendang-020_25...

Jus van blanke soja 

Koolrolletjes

Gemberbierijs

Gemberpuree

rendang

Kimchi van koolrabi 

KNOLSELDERIJ

rendang met blanke soja en gemberbierijs

Een groots gerecht:

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.
grts_verh_hfdst_kader_2.png

IN 9 HOOFDSTUKKEN

EEN GROOTS VERHAAL

1. De chef >> De revolutie van Soenil Bahadoer

2. Boemboe >> Terug naar de roots

3. Rendang van Sukade >> Een zoektocht naar malsheid

4. Knollen en tijd >> De kunst van het fermenteren

5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname

6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef

7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen

8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord

9. Groots >> Mis geen chef!

 

 

 

 

 

 

 

 

9. GROOTS >> Een ode aan eten

 

 

 

 

 

 

 

8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord

 

 

 

 

 

 

7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen

 

 

 

 

 

6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef

 

 

 

 

5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname





4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst van het fermenteren



3. RENDANG VAN SUKADE >> Een zoektocht naar malsheid



2. BOEMBOE >> Terug naar de roots


1. DE CHEF >> De revolutie van Soenil Bahadoer


Offline: This content can only be displayed when online.
soenil-rendang-021_27...
schuin.png (copy)

volgend hoofdstuk

Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant
de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.
Het was tijd voor revolutie.

cobranding-makro-mich...

terug naar de roots

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

schuin.png (copy)

Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. Ontdek het grootse verhaal van rendang met gemberbierijs.

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

soenil-rendang-020_2545_mb_kln_2april_staand.jpg

Een groots gerecht:

rendang met blanke soja
en gemberbierijs

Kimchi van koolrabi 

KNOLSELDERIJ

rendang

Gemberpuree

Gemberbierijs

Koolrolletjes

Jus van blanke soja 

gettyimages-175546600_2.jpg
hfdst_kader_opening_580.png

EEN GROOTS VERHAAL

EEN GROOTS VERHAAL

1. DE CHEF >> Revolutie 

2. BOEMBOE >> De roots

3. RENDANG >> Een zoektocht

4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst

5. GEMBERBIERIJS >> Suriname

6. INKOPEN >> De keuzes 

7. MISE EN PLACE >> Koken!

8. BORD >> Één chef, één bord

9. GROOTS >> Een ode 

EEN GROOTS VERHAAL

IN 9 HOOFDSTUKKEN

soenil-rendang-021_27...
schuin.png (copy1)

volgend hoofdstuk

Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.Het was tijd voor revolutie.