Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
bokkedoorns-021_2811_...
hfdst_lijnen_wit.png

GROOTS

Editie #2, juni 2021

roy eijkelkamp

driehoek_geel.png (copy1)
button_vid_play_2.jpg

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

Hij is de jongste tweesterrenchef in Nederland en werkt bij één van de oudste sterrenrestaurants van ons land. Ontdek het grootse verhaal van Roy Eijkelkamp en zijn tartaar van langoustine.

Offline: This content can only be displayed when online.
bokkedoorns-021_2507_...

Tartaar van langoustine

Bleekselderijbouillon

Citrusgalette

Appel- en bleekselderij 

 compote

WITTE Kaviaar

Champagnevinaigrette

Tartaar van langoustine met appel, citrus, kaviaar en bouillon van bleekselderij.

Een groots gerecht:

Offline: This content can only be displayed when online.
zand.png
hfdst_kader.png

IN 10 HOOFDSTUKKEN

EEN GROOTS VERHAAL

 

 

 

 

 

 

 

 

10.GROOTS >> Een ode aan eten.

 

 

 

 

 

 

 

 

9. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord.

 

 

 

 

 

 

 

8. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen.

 

 

 

 

 

 

7. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef.

 

 

 

 

 

6. APPEL- EN BLEEKSELDERIJCOMPOTE  >> Twee sterren?

 

 

 

 

5. CITRUSGALETTE >> Een zuurtje van snoep.





4. CHAMPAGNEVINAIGRETTE >> Klassiek, maar toch niet.



3. LANGOUSTINETARTAAR >> Vruchten van de Noordzee.



2. BLEEKSELDERIJBOUILLON >> De ziel van het gerecht.


1. HET TEAM >> Jong bloed, oude faam.


Offline: This content can only be displayed when online.
00_bokkedoorns-021_28... (copy)
driehoek.png (copy1)

Langoustines leven in de Noordzee. Deze chef wil niet die grote, nee, hij wil de kleintjes. Op (be)zoek bij de visafslag in Scheveningen.

VERSE OOGST
IN SCHEVENINGEN

VERSE OOGST
IN SCHEVENINGEN

VERDEROP IN HOOFDSTUK 3:

Offline: This content can only be displayed when online.
00_bokkedoorns-021_28... (copy)
driehoek_geel.png (copy)

Een zee van suiker. Voordat galettes krokant
uit de oven komen, moet het ingrediënt eerst fijngemalen worden. In dit geval: Napoleon-snoepjes.

Offline: This content can only be displayed when online.

EEN SNOEP
INFERNO

VERDEROP IN HOOFDSTUK 5:

00_bokkedoorns-021_28... (copy)
driehoek.png (copy)

De langoustines vers gekraakt, de bereidingen staan binnen handbereik. En een lepeltje kaviaar.

Offline: This content can only be displayed when online.

een blik
GELUk

een blik
GELUk

VERDEROP IN HOOFDSTUK 6:

driehoek.png

volgend hoofdstuk

In dit magazine nemen we het complete gerecht onder de loep. Maar eerst gaan we terug naar het begin: een jonge chef en oude faam.

cobranding-makro-mich...

terug naar de roots

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

driehoek.png

Hij is de jongste tweesterrenchef in Nederland en werkt bij een van de oudste sterrenrestaurants van ons land. Ontdek het grootse verhaal van Roy Eijkelkamp en zijn tartaar van langoustine.

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

bokkedoorns-021_2507_...

Een groots gerecht:

rendang met blanke soja
en gemberbierijs

WITTE Kaviaar

Appel en bleekselderij
compote 

Champagnevinaigrette

Citrusgalette

Bleekselderijbouillon

Tartaar van langoustine

zand.png
hfdst_kader_opening_580.png

IN 10 HOOFDSTUKKEN

EEN GROOTS VERHAAL

1. HET TEAM >> Jong bloed, oude faam.

2. BLEEKSELDERIJBOUILLON >> De ziel
   van het gerecht.

3. LANGOUSTINETARTAAR >> Vruchten van
   de Noordzee.

4. CHAMPAGNEVINAIGRETTE >> Klassiek,
   maar toch niet.

5. CITRUSGALETTE >> Een zuurtje van
   snoep.

6. APPEL- EN BLEEKSELDERIJCOMPOTE  >>
   Twee sterren?

7. DE INKOPEN >> De keuzes van de
   chef.

8. MISE EN PLACE >> Aan de slag met
   alle bereidingen.

9. HET BORD >> Zes onderdelen, één
   chef, één bord.

10.GROOTS >> Een ode.

bokkedoorns-021_2512-...
driehoek.png

Langoustines leven in de Noordzee. Deze chef wil niet die grote, nee, hij wil de kleintjes. Op (be)zoek bij de visafslag in Scheveningen.

VERSE OOGST
IN SCHEVENINGEN

VERDEROP IN HOOFDSTUK 3:

zand.png
driehoek_geel.png (copy)

EEN SNOEP
INFERNO

VERDEROP IN HOOFDSTUK 5:

Een zee van suiker. Voordat galettes krokant uit de oven komen, moet het ingrediënt eerst fijngemalen worden. In dit geval: Napoleon-snoepjes.

bokkedoorns-021_2512-...
driehoek.png

De langoustines vers gekraakt, de bereidingen staan binnen handbereik. En een lepeltje kaviaar.

EEN BLIK
GELUK

VERDEROP IN HOOFDSTUK 8:

driehoek.png

volgend hoofdstuk

In dit magazine nemen we het complete gerecht onder de loep. Maar eerst gaan we terug naar het begin: een jonge chef en oude faam.

cobranding-makro-mich...