


GROOTS
HOOFDSTUK 8
soenil bahadoer
Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
HET BORD

IN DIT HOOFDSTUK
1. HET BORD >> De laatste hand
2. BALANS >> Smaken komen samen
3. HET DOEL >> Harmonie in extremen
3. DE WIJNEN >> De keuzes van de chef
4. DE CHEF >> Het laatste woord...
je elk detail raken”
moet je daar inkruipen. Dan moet
“Als je een gerecht maakt, dan


De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.
terug naar de roots
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
boemboe
DE LAATSTE
HAND
VIDEO // 01:17 MINUTEN:


terug naar de roots
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
boemboe
Jus van blanke soja
Koolrolletjes
Gemberbierijs
Gemberpuree
Kimchi van koolrabi
KNOLSELDERIJ
rendang
rendang met blanke soja en gemberbierijs
Zo komt alles samen
DE WIJNEN
Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.



Frankrijk, Rhône. Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.
Verassende Tip Chapoutier Condrieu



Chef’s Choice
Drouhin Oregon Pinot Noir
Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.



Frankrijk, Bourgogne, Santenay
Een wijn met veel roodfruit, soepele tannine en verfrissende zuren.
AllroundeR
Moillard Thomas Santenay


terug naar de roots
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
boemboe
Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.
“IK HEB ALTIJD
DE TRAP
GENOMEN EN
NOOIT DE LIFT”
VIDEO // 01:49 MINUTEN


volgend hoofdstuk
Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.

hoofdstuk 9: groots


6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.
Over een gerecht kun je lang praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef,
1 bord.
1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal
HET BORD


IN DIT HOOFDSTUK
1. HET BORD >> Laatste hand
2. BALANS >> Smaken komen samen
3. HET DOEL >> Harmonie
3. DE WIJNEN >> Drie keer lekker
4. DE CHEF >> Terugblik
MOET je elk detail raken”
moet je daar inkruipen. Dan
“Als je een gerecht maakt, dan

De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.
DE LAATSTE
HAND
VIDEO // 01:17 MINUTEN

Kimchi van koolrabi
KNOLSELDERIJ
rendang
Gemberpuree
Gemberbierijs
Koolrolletjes
Jus van blanke soja
Zo komt alles samen
DE WIJNEN
Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

Een wijn met veel rood-
fruit, soepele tannine
en verfrissende zuren
AllroundeR
Moillard Thomas Santenay

Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.
Verassende Tip Chapoutier Condrieu

Chef’s Choice
Drouhin Oregon Pinot Noir
Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.
Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.







Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.
“IK HEB ALTIJD
DE TRAP
GENOMEN
EN
NOOIT
DE LIFT”
VIDEO // 01:49 MINUTEN

volgend hoofdstuk
Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.
