Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Offline: This content can only be displayed when online.

HET BORD

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.

soenil bahadoer

HOOFDSTUK 8

GROOTS

Offline: This content can only be displayed when online.

Als je een gerecht maakt, dan

moet je daar inkruipen. Dan moet

je elk detail raken”

1. HET BORD >> De laatste hand

2. BALANS >> Smaken komen samen

3. HET DOEL >> Harmonie in extremen

3. DE WIJNEN >> De keuzes van de chef

4. DE CHEF >> Het laatste woord...

IN DIT HOOFDSTUK

Offline: This content can only be displayed when online.

VIDEO // 01:17 MINUTEN:

DE LAATSTE
HAND

boemboe

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

terug naar de roots

Offline: This content can only be displayed when online.

De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.

Offline: This content can only be displayed when online.

Zo komt alles samen

rendang met blanke soja en gemberbierijs

rendang

KNOLSELDERIJ

Kimchi van koolrabi 

Gemberpuree

Gemberbierijs

Koolrolletjes

Jus van blanke soja 

boemboe

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

terug naar de roots

AllroundeR
Moillard Thomas Santenay

Frankrijk, Bourgogne, Santenay
Een wijn met veel roodfruit, soepele tannine en verfrissende zuren.


Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.



Chef’s Choice  
Drouhin Oregon Pinot Noir

Verassende Tip Chapoutier Condrieu

 Frankrijk, Rhône. Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.

Offline: This content can only be displayed when online.

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

DE WIJNEN

Offline: This content can only be displayed when online.

VIDEO // 01:49 MINUTEN

“IK HEB ALTIJD 
  DE TRAP
  GENOMEN EN
  NOOIT DE LIFT

Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.

boemboe

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

terug naar de roots

Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots. 

volgend hoofdstuk

HET BORD

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

Over een gerecht kun je lang praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef,
1 bord.

Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

Als je een gerecht maakt, dan

moet je daar inkruipen. Dan 

MOET je elk detail raken”

1. HET BORD >> Laatste hand

2. BALANS >> Smaken komen samen

3. HET DOEL >> Harmonie 

3. DE WIJNEN >> Drie keer lekker

4. DE CHEF >> Terugblik

IN DIT HOOFDSTUK

VIDEO // 01:17 MINUTEN

DE LAATSTE
HAND

De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.

Zo komt alles samen

Jus van blanke soja 

Koolrolletjes

Gemberbierijs

Gemberpuree

rendang

KNOLSELDERIJ

Kimchi van koolrabi 


Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.



Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.



Chef’s Choice  
Drouhin Oregon Pinot Noir

Verassende Tip Chapoutier Condrieu

Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.

AllroundeR
Moillard Thomas Santenay


Een wijn met veel rood-
fruit, soepele tannine
en verfrissende zuren



Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

DE WIJNEN

VIDEO // 01:49 MINUTEN

“IK HEB ALTIJD 
  DE TRAP
  GENOMEN 
  EN
  NOOIT 
  DE LIFT

Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.

Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots. 

volgend hoofdstuk