HET BORD
6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.
soenil bahadoer
HOOFDSTUK 8
GROOTS
“Als je een gerecht maakt, dan
moet je daar inkruipen. Dan moet
je elk detail raken”
1. HET BORD >> De laatste hand
2. BALANS >> Smaken komen samen
3. HET DOEL >> Harmonie in extremen
3. DE WIJNEN >> De keuzes van de chef
4. DE CHEF >> Het laatste woord...
IN DIT HOOFDSTUK
VIDEO // 01:17 MINUTEN:
DE LAATSTE
HAND
boemboe
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
terug naar de roots
De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.
Zo komt alles samen
rendang met blanke soja en gemberbierijs
rendang
KNOLSELDERIJ
Kimchi van koolrabi
Gemberpuree
Gemberbierijs
Koolrolletjes
Jus van blanke soja
boemboe
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
terug naar de roots
AllroundeR
Moillard Thomas Santenay
Frankrijk, Bourgogne, Santenay
Een wijn met veel roodfruit, soepele tannine en verfrissende zuren.
Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.
Chef’s Choice
Drouhin Oregon Pinot Noir
Verassende Tip Chapoutier Condrieu
Frankrijk, Rhône. Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.
Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.
DE WIJNEN
VIDEO // 01:49 MINUTEN
“IK HEB ALTIJD
DE TRAP
GENOMEN EN
NOOIT DE LIFT”
Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.
boemboe
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
terug naar de roots
hoofdstuk 9: groots
Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.
volgend hoofdstuk
HET BORD
1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal
Over een gerecht kun je lang praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef,
1 bord.
Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.
6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
“Als je een gerecht maakt, dan
moet je daar inkruipen. Dan
MOET je elk detail raken”
1. HET BORD >> Laatste hand
2. BALANS >> Smaken komen samen
3. HET DOEL >> Harmonie
3. DE WIJNEN >> Drie keer lekker
4. DE CHEF >> Terugblik
IN DIT HOOFDSTUK
VIDEO // 01:17 MINUTEN
DE LAATSTE
HAND
De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.
Zo komt alles samen
Jus van blanke soja
Koolrolletjes
Gemberbierijs
Gemberpuree
rendang
KNOLSELDERIJ
Kimchi van koolrabi
Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.
Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.
Chef’s Choice
Drouhin Oregon Pinot Noir
Verassende Tip Chapoutier Condrieu
Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.
AllroundeR
Moillard Thomas Santenay
Een wijn met veel rood-
fruit, soepele tannine
en verfrissende zuren
Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.
DE WIJNEN
VIDEO // 01:49 MINUTEN
“IK HEB ALTIJD
DE TRAP
GENOMEN
EN
NOOIT
DE LIFT”
Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.
hoofdstuk 9: GROOTS
Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.
volgend hoofdstuk