Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
soenil-rendang-020_2531_kln_2april_1.jpg
schuin.png (copy)
hfdst_lijnen_wit.png

GROOTS

HOOFDSTUK 8

soenil bahadoer

Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

HET BORD

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.
hfdst_kader_2.png

IN DIT HOOFDSTUK

1. HET BORD >> De laatste hand

2. BALANS >> Smaken komen samen

3. HET DOEL >> Harmonie in extremen

3. DE WIJNEN >> De keuzes van de chef

4. DE CHEF >> Het laatste woord...

je elk detail raken”

moet je daar inkruipen. Dan moet

Als je een gerecht maakt, dan

Offline: This content can only be displayed when online.
schermafbeelding_2021-03-26_om_14.50.47.png
schuin.png (copy1)

De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.

Offline: This content can only be displayed when online.

terug naar de roots

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

boemboe

DE LAATSTE
HAND

VIDEO // 01:17 MINUTEN:

soenil-rendang-020_2545_mb_kln_2april_1.jpg

terug naar de roots

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

boemboe

Jus van blanke soja 

Koolrolletjes

Gemberbierijs

Gemberpuree

Kimchi van koolrabi 

KNOLSELDERIJ

rendang

rendang met blanke soja en gemberbierijs

Zo komt alles samen

Offline: This content can only be displayed when online.

DE WIJNEN

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

Offline: This content can only be displayed when online.
chapauter.jpg

 Frankrijk, Rhône. Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.

Verassende Tip Chapoutier Condrieu

751170_santenay_moill...

Chef’s Choice  
Drouhin Oregon Pinot Noir

Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.



751170_santenay_moill...

Frankrijk, Bourgogne, Santenay
Een wijn met veel roodfruit, soepele tannine en verfrissende zuren.


AllroundeR
Moillard Thomas Santenay

schermafbeelding_2021-03-26_om_14.49.27.png
schuin.png (copy1)

terug naar de roots

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

boemboe

Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.

“IK HEB ALTIJD 
  DE TRAP
  GENOMEN EN
  NOOIT DE LIFT

VIDEO // 01:49 MINUTEN

Offline: This content can only be displayed when online.
h7h8_driehoek_einde_nw.png

volgend hoofdstuk

Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots. 

soenil-rendang-020_2531_kln_2april_staand.jpg
schuin.png (copy)

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

Rendang met gemberbierijs en blanke soja, daar kun je lang over praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef, 1 bord.

Over een gerecht kun je lang praten, maar je moet het beleven. Een lang verhaal kort: 6 bereidingen, 1 chef,
1 bord.

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

HET BORD

het_bord_illu_hand_schaal.png
hfdst_kader_2.png

IN DIT HOOFDSTUK

1. HET BORD >> Laatste hand

2. BALANS >> Smaken komen samen

3. HET DOEL >> Harmonie 

3. DE WIJNEN >> Drie keer lekker

4. DE CHEF >> Terugblik

MOET je elk detail raken”

moet je daar inkruipen. Dan 

Als je een gerecht maakt, dan

schuin.png (copy)

De inkopen zijn gedaan. De mise en place bereidingen staan klaar. Chef Soenil maakt een bord rendang met blanke soja en gemberbierijs op.

DE LAATSTE
HAND

VIDEO // 01:17 MINUTEN

soenil-rendang-020_2545_mb_kln_2april_staand.jpg

Kimchi van koolrabi 

KNOLSELDERIJ

rendang

Gemberpuree

Gemberbierijs

Koolrolletjes

Jus van blanke soja 

Zo komt alles samen

DE WIJNEN

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

chapauter.jpg (copy1)


Een wijn met veel rood-
fruit, soepele tannine
en verfrissende zuren



AllroundeR
Moillard Thomas Santenay

chapauter.jpg

Intens steenfruit, vol van smaak met aroma’s van saffraan en gember.

Verassende Tip Chapoutier Condrieu

chapauter.jpg (copy)

Chef’s Choice  
Drouhin Oregon Pinot Noir

Verenigde Staten, Oregon. Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.




Rijp roodfruit, zoete specerijen en elegante tannine met een stevige structuur.



schuin.png (copy)

Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.

“IK HEB ALTIJD 
  DE TRAP
  GENOMEN 
  EN
  NOOIT 
  DE LIFT

VIDEO // 01:49 MINUTEN

h7h8_driehoek_einde_nw.png

volgend hoofdstuk

Chef Soenil is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.