6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER

GROOTS is een ode aan iedereen in de food branche die groots durft te denken. In GROOTS deelt daarom vier keer per jaar een sterrenchef het verhaal èn de bereiding van zijn signature dish. Een inspirerend verhaal over passie voor food, maar ook een project waarin je zelf de grootsheid ervaart van een sterrengerecht, door het zelf te bereiden.
GROOTS.


In editie 2 van GROOTS gaan we naar restaurant De Bokkedoorns in Overveen, voor een groots gerecht van de jongste tweesterrenchef van Nederland – Roy Eijkelkamp. GROOTS#2 verschijnt in juni 2021.
ROY EIJKELKAMP
Volgende editie:
6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER
Groots is een productie van Makro, Totalspiel,
chef Soenil Bahadoer en zijn team van RESTAURANT De Lindehof.
Dit magazine - en alle videoproducties - zijn geproduceerd volgens de Corona-richtlijnen van het RIVM.
COLOFON
RESTAURANT DE LINDEHOF
Soenil Bahadoer
Gijs Hoevenaars
Koen van Weert
Louis Craninckx
Ivanildo Kamperveen
Edgaras Razminas
Ydo van der Wal
Ezzat Abdelhalim
Gijs Domenicus
MEDEWERKERS
Chris Rib
Johan Nota
Martijn Nobels
Marylka van de Water
Ernie Enkelaar
Paula Schouten
Geurt van Hierden
Hessel StuutStijn Hosman
Slagerij Chateau Briand
Sjan van Ettekoven
Gerard van der Pluym
Luiten Foods
Roy de Visser
REDACTIE
Makro:
Jurjen Worp
Mark Pieters
Claudette Blauwendraat
Sandra Gerdessen-Peek
Totalspiel:
Robin Klaassen
Yke Bartels
Ramon Brugman
Suzanne Bodegraven
Han Zadelhof
Natascha Knijf
Martijn Blokland
Jocelyn de Kwant
6 bereidingen, 1 chef, 1 bord
WELKOM BIJ PROJECT RENDANG VAN SUNIL BAHADOER

MAKRO NEDERLAND BV
De Flinesstraat 9,
1114 AL Amsterdam
www.makro.nl
GROOTS is een uitgave van
VOOR VRAGEN:


GROOTS.
GROOTS is een ode aan iedereen in de food branche die groots durft te denken. In GROOTS deelt daarom vier keer per jaar een sterrenchef het verhaal èn de bereiding van zijn signature dish. Een inspirerend verhaal over passie voor food, maar ook een project waarin je zelf de grootsheid ervaart van een sterrengerecht, door het zelf te bereiden.


Volgende editie:
ROY EIJKELKAMP
In editie 2 van GROOTS gaan we naar restaurant De Bokkedoorns in Overveen, voor een groots gerecht van de jongste tweesterrenchef van Nederland – Roy Eijkelkamp. GROOTS#2 verschijnt in juni 2021.
In editie 2 van GROOTS gaan we naar restaurant De Bokkedoorns in Overveen, voor een groots gerecht van tweesterrenchef Roy Eijkelkamp. GROOTS#2 verschijnt in juni 2021.
COLOFON
TEAM DE LINDEHOF
Soenil Bahadoer
Gijs Hoevenaars
Koen van Weert
Louis Craninckx
Ivanildo Kamperveen
Edgaras Razminas
Ydo van der Wal
Ezzat Abdelhalim
Gijs Domenicus
Stijn Hosman
Slagerij Chateau Briand
Sjan van Ettekoven Gerard van der Pluym
Luiten Foods
Roy de Visser
MEDEWERKERS
Chris Rib
Johan Nota
Martijn Nobels
Marylka
van de Water
Ernie Enkelaar
Paula Schouten
Geurt van Hierden
Hessel Stuut
REDACTIE
Makro:
Claudette
Blauwendraat
Sandra Gerdessen
Mark Pieters
Jurjen Worp
Robin Klaassen
Yke Bartels
Ramon Brugman
Suzanne Bodegraven
Han Zadelhof
Natascha Knijf
Martijn Blokland
Jocelyn de Kwant
Groots is een productie van Makro, Totalspiel, chef Soenil Bahadoer en zijn team vanDe Lindehof.
Groots is een productie van Makro, Totalspiel, chef Soenil Bahadoer en zijn team vanDe Lindehof.
Dit magazine - en alle videoproducties - zijn geproduceerd volgens de Corona-richtlijnen van het RIVM.

GROOTS
is een uitgave van
MAKRO NEDERLAND BV
De Flinesstraat 9,
1114 AL Amsterdam
www.makro.nl
VOOR VRAGEN:

Dit magazine - en alle videoproducties - zijn geproduceerd volgens de Corona-richtlijnen van het RIVM.