Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. In de eerste editie van GROOTS lees je stap voor stap over het ontstaan van zijn rendang met blanke soja en gemberbierijs.
1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal
 
    
            
                    
                        
    
                 
    
            soenil bahadoer
Editie #1, april 2021
GROOTS
 
    
                
    
             
    
                
                
    Een groots gerecht:
rendang met blanke soja en gemberbierijs
KNOLSELDERIJ
Kimchi van koolrabi
rendang
Gemberpuree
Gemberbierijs
Koolrolletjes
Jus van blanke soja
 
    
    1. DE CHEF >> De revolutie van Soenil Bahadoer
2. BOEMBOE >> Terug naar de roots
3. RENDANG VAN SUKADE >> Een zoektocht naar malsheid
4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst van het fermenteren
5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname
6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef
7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen
8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord
9. GROOTS >> Een ode aan eten
1. De chef >> De revolutie van Soenil Bahadoer
2. Boemboe >> Terug naar de roots
3. Rendang van Sukade >> Een zoektocht naar malsheid
4. Knollen en tijd >> De kunst van het fermenteren
5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname
6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef
7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen
8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord
9. Groots >> Mis geen chef!
EEN GROOTS VERHAAL
IN 9 HOOFDSTUKKEN
 
    
             
    
            hoofdstuk 1: de chef
 
    
                
                
            Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant
de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.
Het was tijd voor revolutie.
volgend hoofdstuk
 
    
                
    
                 
    
                
    1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal
Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. Ontdek het grootse verhaal van rendang met gemberbierijs.
 
    
                    
                1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal
terug naar de roots
Jus van blanke soja
Koolrolletjes
Gemberbierijs
Gemberpuree
rendang
KNOLSELDERIJ
Kimchi van koolrabi
rendang met blanke soja 
en gemberbierijs
Een groots gerecht:
 
    
    IN 9 HOOFDSTUKKEN
EEN GROOTS VERHAAL
1. DE CHEF >> Revolutie
2. BOEMBOE >> De roots
3. RENDANG >> Een zoektocht
4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst
5. GEMBERBIERIJS >> Suriname
6. INKOPEN >> De keuzes
7. MISE EN PLACE >> Koken!
8. BORD >> Één chef, één bord
9. GROOTS >> Een ode
EEN GROOTS VERHAAL
EEN GROOTS VERHAAL
 
    
             
    
    hoofdstuk 1: de chef
 
    
                
                
            Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.Het was tijd voor revolutie.
volgend hoofdstuk
 
    
                 
    
                
     
    
             
    
                 
    
             
    
             
    
                 
    
             
    
                 
    
                 
    
                
                 
    
     
    
                
             
    
                
            