

GROOTS
Editie #1, april 2021
soenil bahadoer


1 chef,
1 gerecht,
1 verhaal
Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. In de eerste editie van GROOTS lees je stap voor stap over het ontstaan van zijn rendang met blanke soja en gemberbierijs.

Jus van blanke soja
Koolrolletjes
Gemberbierijs
Gemberpuree
rendang
Kimchi van koolrabi
KNOLSELDERIJ
rendang met blanke soja en gemberbierijs
Een groots gerecht:

IN 9 HOOFDSTUKKEN
EEN GROOTS VERHAAL
1. De chef >> De revolutie van Soenil Bahadoer
2. Boemboe >> Terug naar de roots
3. Rendang van Sukade >> Een zoektocht naar malsheid
4. Knollen en tijd >> De kunst van het fermenteren
5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname
6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef
7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen
8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord
9. Groots >> Mis geen chef!
9. GROOTS >> Een ode aan eten
8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord
7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen
6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef
5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname
4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst van het fermenteren
3. RENDANG VAN SUKADE >> Een zoektocht naar malsheid
2. BOEMBOE >> Terug naar de roots
1. DE CHEF >> De revolutie van Soenil Bahadoer


volgend hoofdstuk
Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant
de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.
Het was tijd voor revolutie.

hoofdstuk 1: de chef

terug naar de roots
1 chef,
1 gerecht,
1 verhaal

Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. Ontdek het grootse verhaal van rendang met gemberbierijs.
1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

Een groots gerecht:
rendang met blanke soja
en gemberbierijs
Kimchi van koolrabi
KNOLSELDERIJ
rendang
Gemberpuree
Gemberbierijs
Koolrolletjes
Jus van blanke soja


EEN GROOTS VERHAAL
EEN GROOTS VERHAAL
1. DE CHEF >> Revolutie
2. BOEMBOE >> De roots
3. RENDANG >> Een zoektocht
4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst
5. GEMBERBIERIJS >> Suriname
6. INKOPEN >> De keuzes
7. MISE EN PLACE >> Koken!
8. BORD >> Één chef, één bord
9. GROOTS >> Een ode
EEN GROOTS VERHAAL
IN 9 HOOFDSTUKKEN


volgend hoofdstuk
Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.Het was tijd voor revolutie.
