Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Offline: This content can only be displayed when online.

mise en place

Aan de slag met EEN GROOts GERECHT 

Maak je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Roy neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen. Alleen die langoustines, die moeten nog even wachten.

roy eijkelkamp

HOOFDSTUK 8

GROOTS

1. BLEEKSELDERIJBOUILLON >> Een
dikke bouillon van bleekselderij
en appel.

2. ZOETZURE GEL >> De gel is de
smaakbom in de appel- en bleekselderijcompote.

3. CHAMPAGNEVINAIGRETTE >> De
huisdressing van De Bokkedoorns.

4. CITRUSGALETTE >> Aan de slag
met Napoleon-snoepjes voor de
citrusgalette.

5. APPEL- EN BLEEKSELDERIJCOMPOTE >>
De compote van appel, bleekselderij
en de zoetzure gel.

6. DE LANGOUSTINETARTAAR AANMAAK >>
De langoustines moeten nog even
wachten, eerst maken we de aanmaak.

WAT GAAN WE MAKEN:

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

BLEEKSELDERIJ
BOUILLON

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

We beginnen met een koud afgebonden bouillon van bleekselderij en appel.

Offline: This content can only be displayed when online.

ZOETZURE
GEL

De zoetzure gel is de smaakbom in de appel- en bleekselderijcompote.

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

CHAMPAGNE- VINAIGRETTE

De huisdressing van De Bokkedoorns: een heerlijke vinaigrette op basis van Champagne.

CITRUS-
GALETTE

Aan de slag met Napoleon-snoepjes voor de citrusgalette.

Offline: This content can only be displayed when online.

APPEL- EN BLEEKSELDERIJ COMPOTE

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

Fris en ziltig: de compote van appel, bleekselderij en de zoetzure gel.

Offline: This content can only be displayed when online.

LANGOUSTINE 
TARTAAR
AANMAAK


Offline: This content can only be displayed when online.

De langoustines moeten nog even wachten, maar de aanmaak kunnen we alvast maken.

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,
1 chef, 1 bord.

volgend hoofdstuk

mise en place

Aan de slag met EEN GROOts GERECHT 

Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Roy neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen. Alleen die langoustines, die moeten nog even wachten.

hoofdstuk 8

1. Jus van blanke soja >> jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.

2. Rendang van sukade >> aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.

3. Kimchi >> een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en
72 uur warmte.

4. Koolrol >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe

5. Gemberpuree >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.

6. Gemberbierijs >> Aan de slag met
zoetstoffen, emulgatoren en uiteraard: gember, veel gember.

1. BLEEKSELDERIJBOUILLON >> Een dikke bouillon van bleek-
selderij en appel.

2. ZOETZURE GEL >> De gel is
desmaakbom in de appel- en bleekselderijcompôte.

3. CHAMPAGNEVINAIGRETTE >>
De huisdressing van
De Bokkedoorns.

4. CITRUSGALETTE >> Aan de slag met Napoleon-snoepjes voor de citrusgalette.

5. APPEL- EN BLEEKSELDERIJCOMPOTE >>
De compote van appel, bleek-
selderij en de zoetzure gel.

6. DE LANGOUSTINETARTAAR AANMAAK >> De langoustines moeten nog even wachten, eerst maken we de aanmaak.

WAT GAAN WE MAKEN:

BLEEKSELDERIJ-
BOUILLON

We beginnen met een koud afgebonden bouillon van bleekselderij en appel.

zoetzurE gel

De zoetzure gel is de smaakbom in de appel- en bleekselderijcompote.

CHAMPAGNE- VINAIGRETTE

Maak een heerlijke vinaigrette op basis van Champagne.

De huisdressing van De Bokkedoorns: een heerlijke vinaigrette op basis van Champagne.

Aan de slag met Napoleon-snoepjes voor de citrusgalette.

CITRUSGALETTE

APPEL- EN BLEEKSELDERIJ COMPOTE

Fris en ziltig: de compote van appel, bleekselderij en de zoetzure gel.

Fris en ziltig: de compote van appel, bleekselderij en de zoetzure gel.

LANGOUSTINE 
TARTAAR
AANMAAK


De langoustines moeten nog even wachten, maar de aanmaak kunnen we alvast maken.

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,1 chef, 1 bord.