Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Openingsbeeld
schuin.png (copy)
driehoek.png
hfdst_lijnen_wit.png (copy)

GROOTS

HOOFDSTUK 8

roy eijkelkamp

Maak je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Roy neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen. Alleen die langoustines, die moeten nog even wachten.

Aan de slag met EEN GROOts GERECHT 

mise en place

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.
hfdst_kader_mise_1.png

WAT GAAN WE MAKEN:

1. BLEEKSELDERIJBOUILLON >> Een
dikke bouillon van bleekselderij
en appel.

2. ZOETZURE GEL >> De gel is de
smaakbom in de appel- en bleekselderijcompote.

3. CHAMPAGNEVINAIGRETTE >> De
huisdressing van De Bokkedoorns.

4. CITRUSGALETTE >> Aan de slag
met Napoleon-snoepjes voor de
citrusgalette.

5. APPEL- EN BLEEKSELDERIJCOMPOTE >>
De compote van appel, bleekselderij
en de zoetzure gel.

6. DE LANGOUSTINETARTAAR AANMAAK >>
De langoustines moeten nog even
wachten, eerst maken we de aanmaak.

opening
driehoek.png
Offline: This content can only be displayed when online.

We beginnen met een koud afgebonden bouillon van bleekselderij en appel.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

BLEEKSELDERIJ
BOUILLON

04._bokkedoorns-021_2...
driehoek.png
Offline: This content can only be displayed when online.

De zoetzure gel is de smaakbom in de appel- en bleekselderijcompote.

ZOETZURE
GEL

06._bokkedoorns-021_2...
driehoek_geel.png

De huisdressing van De Bokkedoorns: een heerlijke vinaigrette op basis van Champagne.

CHAMPAGNE- VINAIGRETTE

Offline: This content can only be displayed when online.
05._bokkedoorns-021_2...
driehoek.png
Offline: This content can only be displayed when online.

Aan de slag met Napoleon-snoepjes voor de citrusgalette.

CITRUS-
GALETTE

06._bokkedoorns-021_2...
driehoek_geel.png
Offline: This content can only be displayed when online.

Fris en ziltig: de compote van appel, bleekselderij en de zoetzure gel.

Aan de slag met de signature dish van Soenil Bahadoer

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

APPEL- EN BLEEKSELDERIJ COMPOTE

bokkedoorns-021_2452_...
driehoek_geel.png

De langoustines moeten nog even wachten, maar de aanmaak kunnen we alvast maken.

Offline: This content can only be displayed when online.

LANGOUSTINE 
TARTAAR
AANMAAK


button_vlgnd_h_naar_h...

volgend hoofdstuk

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,
1 chef, 1 bord.

Openingsbeeld (copy)
Openingsbeeld
driehoek.png

hoofdstuk 8

Ruim je werkblad leeg, want we gaan aan de slag. Het team van chef Roy neemt je stap voor stap mee door de zes bereidingen. Alleen die langoustines, die moeten nog even wachten.

Aan de slag met EEN GROOts GERECHT 

mise en place

illu_hand.jpg
hfdst_kader_phone_661...

WAT GAAN WE MAKEN:

1. BLEEKSELDERIJBOUILLON >> Een dikke bouillon van bleek-
selderij en appel.

2. ZOETZURE GEL >> De gel is
desmaakbom in de appel- en bleekselderijcompôte.

3. CHAMPAGNEVINAIGRETTE >>
De huisdressing van
De Bokkedoorns.

4. CITRUSGALETTE >> Aan de slag met Napoleon-snoepjes voor de citrusgalette.

5. APPEL- EN BLEEKSELDERIJCOMPOTE >>
De compote van appel, bleek-
selderij en de zoetzure gel.

6. DE LANGOUSTINETARTAAR AANMAAK >> De langoustines moeten nog even wachten, eerst maken we de aanmaak.

1. Jus van blanke soja >> jus van blanke soja met gember, sereh en kalfsjus.

2. Rendang van sukade >> aan de slag met graangevoerd rundvlees, boemboe en gember.

3. Kimchi >> een frisse mix van koolrabi, knolselderij, Yakult en
72 uur warmte.

4. Koolrol >> Spitskool, sereh en weer een lekkere boemboe

5. Gemberpuree >> Gember en La Ratte aardappels gecombineerd tot een heerlijk zachte puree.

6. Gemberbierijs >> Aan de slag met
zoetstoffen, emulgatoren en uiteraard: gember, veel gember.

opening
driehoek.png

We beginnen met een koud afgebonden bouillon van bleekselderij en appel.

BLEEKSELDERIJ-
BOUILLON

04._bokkedoorns-021_2...
driehoek.png

De zoetzure gel is de smaakbom in de appel- en bleekselderijcompote.

zoetzurE gel

06._bokkedoorns-021_2...
driehoek_geel.png

De huisdressing van De Bokkedoorns: een heerlijke vinaigrette op basis van Champagne.

Maak een heerlijke vinaigrette op basis van Champagne.

CHAMPAGNE- VINAIGRETTE

05._bokkedoorns-021_2...
driehoek.png

CITRUSGALETTE

Aan de slag met Napoleon-snoepjes voor de citrusgalette.

06._bokkedoorns-021_2... (copy)
06._bokkedoorns-021_2...
driehoek_geel.png

Fris en ziltig: de compote van appel, bleekselderij en de zoetzure gel.

Fris en ziltig: de compote van appel, bleekselderij en de zoetzure gel.

APPEL- EN BLEEKSELDERIJ COMPOTE

bokkedoorns-021_2452_...
bokkedoorns-021_2452_... (copy)
driehoek_geel.png

De langoustines moeten nog even wachten, maar de aanmaak kunnen we alvast maken.

LANGOUSTINE 
TARTAAR
AANMAAK


button_vlgnd_h_naar_h...

De bereidingen zijn gedaan, tijd voor de finishing touch. Een lang verhaal kort: 6 onderdelen,1 chef, 1 bord.