Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
bokkedoorns-021_2507-...
schuin.png (copy)
driehoek.png
hfdst_lijnen_wit.png (copy)

GROOTS

HOOFDSTUK 9

ROY EIJKELKAMP

Alle bereidingen staan gereed. Het is tijd voor de laatste hand van de chef én voor de langoustines.

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

HET BORD

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.
hfdst_kader_hoger.png

IN DIT HOOFDSTUK

1. VERS >> De langoustines.

2. HET BORD >> Een chef, een bord.

3. DE MISSIE >> Alles komt samen.

4. DE MAÎTRE >> 3x vrolijkheid

5. DE WIJNEN  >> Wat kan erbij?

6. EN VERDER >> Team met toekomst.


 PROEVEN WAT ZE ETEN

 DICHT KUNNEN DOEN EN KUNNEN

Mensen moeten  hun OGEN

Offline: This content can only be displayed when online.

VERFIJNING

DE LANGOUSTINES

We hebben tot het laatst gewacht. Maar nu het bord opgemaakt wordt, is het tijd voor de langoustinetartaar. De chef doet het voor.

1. Pel de langoustines 

2. Maak de langoustinetartaar aan
   met de champagne vinaigrette en de
   langoustine aanmaak. 

3. Breng de tartaar op smaak met peper
   en zout.


PELLEN EN AANMAKEN

Offline: This content can only be displayed when online.
09._bokkedoorns-021_0...

De laatste
hand

VIDEO // 01:42 MINUTEN

De laatste
hand

VIDEO // 01:42 MINUTEN

Chef Roy Eijkelkamp maakt het bord op. Zonder opsmuk, maar met smaken die kleuren.

Offline: This content can only be displayed when online.
bokkedoorns-021_2507_...

Champagnevinaigrette

WITTE Kaviaar

Appel en bleekselderij 

 compote

Citrus galette

Bleekselderijbouillon

Tartaar van langoustine

terug naar de roots

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

boemboe

rendang met blanke soja en gemberbierijs

Tartaar van langoustine met appel, citrus, kaviaar en bouillon van bleekselderij.

ZO KOMT ALLES SAMEN

Offline: This content can only be displayed when online.
09._bokkedoorns-021_0...

Drie GLAASJES 
VROLIJKHEID

VIDEO // 01:59 MINUTEN

Drie GLAASJES 
VROLIJKHEID

VIDEO // 01:59 MINUTEN

driehoek.png

Welke wijnen passen het beste bij het gerecht van Roy? Maître Niels van Overmeire heeft drie wijnen geselecteerd.

Offline: This content can only be displayed when online.

DE WIJNEN

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

Offline: This content can only be displayed when online.
453050-1-1-1.png

Smaragd wijnen zijn de beste binnen de Gruner Veltliner en Rieslings.










Domäne Wachau
Grüner Veltliner Smaragd

751170_santenay_moill...

By. Ott
Rosé

BY OTT rose is een lichte rosé met smaken van mandarijn en een kleine vleugje menthol.

751170_santenay_moill...

Deze extreem geconcentreerde wijn is rijk en loyaal in de neus en biedt een smaakexplosie in de mond.

Trimbach
Cuvée Frédéric Emile

bokkedoorns-021_2811.jpg (copy)

"HET IS EEN
  SAMENSPEL"

VIDEO // 01:42 MINUTEN

driehoek.png

Een eigenaar, een chef, beiden dertigers. Hoe gaat dat, samenwerken op tweesterrenniveau? Wat waarderen ze in elkaar?

Offline: This content can only be displayed when online.
button_vlgnd_h_naar_c...

volgend hoofdstuk

Chef Roy is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.

bokkedoorns-021_2507-...
driehoek.png

Alle bereidingen staan gereed. Het is tijd voor de laatste hand van de chef én voor de langoustines.

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

HET BORD

hoofdstuk 9

het_bord_illu_hand_schaal.png
hfdst_kader_hoger.png

IN DIT HOOFDSTUK

1. VERS >> De langoustines.

2. HET BORD >> 1 chef, 1 bord.

3. EENHEID >> Alles komt samen.

4. DE MAÎTRE >> 3x vrolijkheid

5. DE WIJNEN  >> Wat kan erbij?

6. EN VERDER >> De toekomst.

PROEVEN WAT ZE ETEN."

DICHT KUNNEN DOEN EN KUNNEN

Mensen moeten  hun OGEN

DE LANGOUSTINES

We hebben tot het laatst gewacht. Maar nu het bord opgemaakt wordt, is het tijd voor de langoustinetartaar. De chef doet het voor.

1. Pel de langoustines 

2. Maak de langoustinetartaar aan
   met de champagne vinaigrette
   en de langoustine aanmaak. 

3. Breng de tartaar op smaak met
   peper en zout.


PELLEN EN AANMAKEN

driehoek.png

VIDEO // 01:49 MINUTEN

Chef Roy Eijkelkamp maakt het bord op. Zonder opsmuk, maar met smaken die kleuren.

de laatse
hand

VIDEO // 01:42 minutEN

bokkedoorns-021_2507_...

Tartaar van langoustine

Bleekselderij-

bouillon

Citrus galette

Appel en bleekselderij 

 compote

WITTE Kaviaar

Champagnevinaigrette

Zo komt alles samen

driehoek.png

Welke wijnen passen het beste bij het gerecht van Roy? Maître Niels van Overmeire heeft drie wijnen geselecteerd.

VIDEO // 01:59minutEN

drie glaasjes
vrolijkheid

DE WIJNEN

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

chapauter.jpg (copy1)

Deze extreem geconcentreerde wijn is rijk en loyaal in de neus en biedt een smaakexplosie in de mond.

Trimbach Cuvée
Frédéric Emile

453050-1-1-1.png

Smaragd wijnen zijn de beste binnen de Gruner Veltliner en Rieslings.



Domäne Wachau
Grüner Veltliner Smaragd

chapauter.jpg (copy)

By. Ott Rosé

BY OTT rose is een lichte rosé met smaken van mandarijn en een kleine vleugje menthol.



driehoek.png

Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.

VIDEO // 01:42 minutEN

“het is een
  samenspel”

button_vlgnd_h_naar_c...

volgend hoofdstuk

Chef Roy is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.