Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Offline: This content can only be displayed when online.

HET BORD

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

Alle bereidingen staan gereed. Het is tijd voor de laatste hand van de chef én voor de langoustines.

ROY EIJKELKAMP

HOOFDSTUK 9

GROOTS

Offline: This content can only be displayed when online.

Mensen moeten  hun OGEN

 DICHT KUNNEN DOEN EN KUNNEN

 PROEVEN WAT ZE ETEN

1. VERS >> De langoustines.

2. HET BORD >> Een chef, een bord.

3. DE MISSIE >> Alles komt samen.

4. DE MAÎTRE >> 3x vrolijkheid

5. DE WIJNEN  >> Wat kan erbij?

6. EN VERDER >> Team met toekomst.


IN DIT HOOFDSTUK

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

PELLEN EN AANMAKEN

We hebben tot het laatst gewacht. Maar nu het bord opgemaakt wordt, is het tijd voor de langoustinetartaar. De chef doet het voor.

1. Pel de langoustines 

2. Maak de langoustinetartaar aan
   met de champagne vinaigrette en de
   langoustine aanmaak. 

3. Breng de tartaar op smaak met peper
   en zout.


DE LANGOUSTINES

VERFIJNING

Offline: This content can only be displayed when online.

Chef Roy Eijkelkamp maakt het bord op. Zonder opsmuk, maar met smaken die kleuren.

VIDEO // 01:42 MINUTEN

De laatste
hand

VIDEO // 01:42 MINUTEN

De laatste
hand

Offline: This content can only be displayed when online.

ZO KOMT ALLES SAMEN

Tartaar van langoustine met appel, citrus, kaviaar en bouillon van bleekselderij.

rendang met blanke soja en gemberbierijs

boemboe

WELKOM  BIJ  PROJECT RENDANG  VAN  SUNIL  BAHADOER

terug naar de roots

Tartaar van langoustine

Bleekselderijbouillon

Citrus galette

 compote

Appel en bleekselderij 

WITTE Kaviaar

Champagnevinaigrette

Offline: This content can only be displayed when online.

Welke wijnen passen het beste bij het gerecht van Roy? Maître Niels van Overmeire heeft drie wijnen geselecteerd.

VIDEO // 01:59 MINUTEN

Drie GLAASJES 
VROLIJKHEID

VIDEO // 01:59 MINUTEN

Drie GLAASJES 
VROLIJKHEID

Trimbach
Cuvée Frédéric Emile

Deze extreem geconcentreerde wijn is rijk en loyaal in de neus en biedt een smaakexplosie in de mond.

BY OTT rose is een lichte rosé met smaken van mandarijn en een kleine vleugje menthol.

By. Ott
Rosé

Domäne Wachau
Grüner Veltliner Smaragd

Smaragd wijnen zijn de beste binnen de Gruner Veltliner en Rieslings.










Offline: This content can only be displayed when online.

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

DE WIJNEN

Offline: This content can only be displayed when online.

Een eigenaar, een chef, beiden dertigers. Hoe gaat dat, samenwerken op tweesterrenniveau? Wat waarderen ze in elkaar?

VIDEO // 01:42 MINUTEN

"HET IS EEN
  SAMENSPEL"

Chef Roy is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.

volgend hoofdstuk

hoofdstuk 9

HET BORD

6 bereidingen, 1 chef, 1 bord

Alle bereidingen staan gereed. Het is tijd voor de laatste hand van de chef én voor de langoustines.

Mensen moeten  hun OGEN

DICHT KUNNEN DOEN EN KUNNEN

PROEVEN WAT ZE ETEN."

1. VERS >> De langoustines.

2. HET BORD >> 1 chef, 1 bord.

3. EENHEID >> Alles komt samen.

4. DE MAÎTRE >> 3x vrolijkheid

5. DE WIJNEN  >> Wat kan erbij?

6. EN VERDER >> De toekomst.

IN DIT HOOFDSTUK

PELLEN EN AANMAKEN

We hebben tot het laatst gewacht. Maar nu het bord opgemaakt wordt, is het tijd voor de langoustinetartaar. De chef doet het voor.

1. Pel de langoustines 

2. Maak de langoustinetartaar aan
   met de champagne vinaigrette
   en de langoustine aanmaak. 

3. Breng de tartaar op smaak met
   peper en zout.


DE LANGOUSTINES

VIDEO // 01:42 minutEN

de laatse
hand

Chef Roy Eijkelkamp maakt het bord op. Zonder opsmuk, maar met smaken die kleuren.

VIDEO // 01:49 MINUTEN

Zo komt alles samen

Champagnevinaigrette

WITTE Kaviaar

 compote

Appel en bleekselderij 

Citrus galette

bouillon

Bleekselderij-

Tartaar van langoustine

drie glaasjes
vrolijkheid

VIDEO // 01:59minutEN

Welke wijnen passen het beste bij het gerecht van Roy? Maître Niels van Overmeire heeft drie wijnen geselecteerd.

BY OTT rose is een lichte rosé met smaken van mandarijn en een kleine vleugje menthol.



By. Ott Rosé

Domäne Wachau
Grüner Veltliner Smaragd

Smaragd wijnen zijn de beste binnen de Gruner Veltliner en Rieslings.



Trimbach Cuvée
Frédéric Emile

Deze extreem geconcentreerde wijn is rijk en loyaal in de neus en biedt een smaakexplosie in de mond.

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

DE WIJNEN

“het is een
  samenspel”

VIDEO // 01:42 minutEN

Het gerecht is klaar. Er wordt genoten van smaken, er wordt geproost op het leven. En het laatste woord is aan de chef.

Chef Roy is niet de enige sterrenchef met een groots verhaal. Lees in het laatste hoofdstuk meer over Groots.

volgend hoofdstuk