Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Offline: This content can only be displayed when online.

edwin vinke

HOOFDSTUK 8

GROOTS 

Vijf gerechten, ÉÉN bord

het bord

Vijf gerechten, één bord. In De Kromme Watergang serveren ze op kunstwerken. Tom en Edwin ronden hun gerecht af.

Offline: This content can only be displayed when online.

“We hebben 

een vaste basis, maar

toch ben ik altijd op zoek."

1. KUNST >> Salon Culinair

2. DE LAATSTE HAND >> 1 bord, 2 chefs

3. VIDEO >> Wat drinken we erbij?

4. UITGELICHT >> 4 wijnen

5. EN VERDER? >> De toekomst




IN DIT HOOFDSTUK

Offline: This content can only be displayed when online.
Offline: This content can only be displayed when online.

uitgelicht:

Salon culinair is ontstaan uit een vriendschap tussen Edwin Vinke en Gène Bervoets. Tijdens de corona-pandemie bedacht het tweetal een mooie manier hoe eten en kunst hand in hand zou kunnen gaan. Het resultaat zie je overal in het restaurant: met kunst aan de muur, teksten van schrijver Ronald Giphart in het menu en door gedrukte kunst op de plates waar het eten op geserveerd wordt. Niet de minste namen werken mee. Dit najaar is er werk van Anton Corbijn te bewonderen.

salon CULINAIR

VIDEO // 01:55 MINUUT

5 gerechten,
1 bord

5 gerechten,
1 bord

Offline: This content can only be displayed when online.

Edwin en Tom leggen samen de laatste hand. Eén bord, vijf gerechten, een kunstwerk.


WAT DRINKEN WE ERBIJ?

VIJF GERECHTEN,
VIER FEESTELIJKE
WIJNEN

VIJF GERECHTEN,
VIER FEESTELIJKE
WIJNEN

Offline: This content can only be displayed when online.

Sommelier Pauline Wiskerke legt uit welke vier wijnen bij de vijf gerechten passen. Een feestelijk zomers gerecht vraagt om feestelijke drank: champagne.


Offline: This content can only be displayed when online.

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

DE WIJNEN

Louis Roederer Brut premier giftbox

750 ml










 cremant de Limoux Grande cuvee

750 ml

Cuvee dei Frati sparkling

750 ml

750 ml

Charles Clement Champagne Brut Rose

VIDEO // 02:40 MINUTEN

DE TOEKOMST
VAN DE KROMME
WATERGANG

DE TOEKOMST
VAN DE KROMME
WATERGANG

Offline: This content can only be displayed when online.

Tom en Edwin over elkaar en de toekomst van De Kromme Watergang

GROOTS is een ode aan iedereen in de foodbranche die groots durft te denken.

volgend hoofdstuk:

hoofdstuk 8

Vijf gerechten, één bord. In De Kromme Watergang serveren ze op kunstwerken. Tom en Edwin ronden hun gerecht af.

het bord

Vijf gerechten, ÉÉN bord

“We hebben 

een vaste basis, maar

toch ben ik altijd op zoek."

1. KUNST >> Salon Culinair

2. DE LAATSTE HAND >> 1 bord, 2 chefs

3. VIDEO >> Wat drinken we erbij?

4. UITGELICHT >> 4 wijnen

5. EN VERDER? >> De toekomst




IN DIT HOOFDSTUK

uitgelicht:

Salon culinair is ontstaan uit een vriendschap tussen Edwin Vinke en Gène Bervoets. Tijdens de corona-pandemie bedacht het tweetal een mooie manier hoe eten en kunst hand in hand zou kunnen gaan. Het resultaat zie je overal in het restaurant: met kunst aan de muur, teksten van schrijver Ronald Giphart in het menu en door gedrukte kunst op de plates waar het eten op geserveerd wordt. Niet de minste namen werken mee. Dit najaar is er werk van Anton Corbijn te bewonderen.

salon CULINAIR

VIDEO // 01:55 MINUUT

5 gerechten,
1 bord

Edwin en Tom leggen samen de laatste hand. Eén bord, vijf gerechten, een kunstwerk.


Sommelier Pauline Wiskerke legt uit welke vier wijnen bij de vijf gerechten passen. Een feestelijk zomers gerecht vraagt om feestelijke drank: champagne.


WAT DRINKEN WE ERBIJ?

VIJF GERECHTEN,
VIER FEESTELIJKE
WIJNEN

Louis Roederer Brut premier giftbox

750 ml










 cremant de Limoux Grande cuvee

750 ml

750 ml

Charles Clement Champagne Brut Rose

Cuvee dei Frati sparkling

750 ml

Maak de avond compleet met een perfect bijpassende wijn.

DE WIJNEN

VIDEO // 02:40 MINUTEN

DE TOEKOMST
VAN DE KROMME
WATERGANG

Tom en Edwin over elkaar en de toekomst van De Kromme Watergang

GROOTS is een ode aan iedereen in de foodbranche die groots durft te denken.

volgend hoofdstuk: