Deze publicatie maakt gebruik van cookies

We gebruiken functionele en analytische cookies om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen derde partijen tracking cookies om gepersonaliseerde advertenties op social media weer te geven. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Offline: This content can only be displayed when online.

Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. In de eerste editie van GROOTS lees je stap voor stap over het ontstaan van zijn rendang met blanke soja en gemberbierijs.

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

soenil bahadoer

Editie #1, april 2021

GROOTS

Offline: This content can only be displayed when online.

Een groots gerecht:

rendang met blanke soja en gemberbierijs

KNOLSELDERIJ

Kimchi van koolrabi 

rendang

Gemberpuree

Gemberbierijs

Koolrolletjes

Jus van blanke soja 

Offline: This content can only be displayed when online.

1. DE CHEF >> De revolutie van Soenil Bahadoer



2. BOEMBOE >> Terug naar de roots




3. RENDANG VAN SUKADE >> Een zoektocht naar malsheid





4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst van het fermenteren

 

 

 

 

5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname


 

 

 

 

 

6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef

 

 

 

 

 

 

7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen

 

 

 

 

 

 

 

8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord

 

 

 

 

 

 

 

 

9. GROOTS >> Een ode aan eten

1. De chef >> De revolutie van Soenil Bahadoer

2. Boemboe >> Terug naar de roots

3. Rendang van Sukade >> Een zoektocht naar malsheid

4. Knollen en tijd >> De kunst van het fermenteren

5. GEMBERBIERIJS >> De ontdekking in Suriname

6. DE INKOPEN >> De keuzes van de chef

7. MISE EN PLACE >> Aan de slag met alle bereidingen

8. HET BORD >> Zes onderdelen, één chef, één bord

9. Groots >> Mis geen chef!

EEN GROOTS VERHAAL

IN 9 HOOFDSTUKKEN

Offline: This content can only be displayed when online.

Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant
de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.
Het was tijd voor revolutie.

volgend hoofdstuk

1 chef, 1 gerecht, 1 verhaal

Het duurde tien jaar tot tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn signature dish tot in de puntjes had verfijnd. Ontdek het grootse verhaal van rendang met gemberbierijs.

1 chef, 
1 gerecht, 
1 verhaal

terug naar de roots

Jus van blanke soja 

Koolrolletjes

Gemberbierijs

Gemberpuree

rendang

KNOLSELDERIJ

Kimchi van koolrabi 

rendang met blanke soja
en gemberbierijs

Een groots gerecht:

IN 9 HOOFDSTUKKEN

EEN GROOTS VERHAAL

1. DE CHEF >> Revolutie 

2. BOEMBOE >> De roots

3. RENDANG >> Een zoektocht

4. KNOLLEN EN TIJD >> De kunst

5. GEMBERBIERIJS >> Suriname

6. INKOPEN >> De keuzes 

7. MISE EN PLACE >> Koken!

8. BORD >> Één chef, één bord

9. GROOTS >> Een ode 

EEN GROOTS VERHAAL

EEN GROOTS VERHAAL

Nadat chef Soenil Bahadoer met zijn restaurant de Lindehof in 2004 zijn eerste Michelinster kreeg, gooide hij het roer radicaal om.Het was tijd voor revolutie.

volgend hoofdstuk